AT-3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
AT-3

^^EN KRAL SINIF^^

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

VISTAYA NOLUCAK???????*

2 posters
YazarMesaj
fatih373737
Admin
fatih373737

VISTAYA NOLUCAK???????* Empty
MesajKonu: VISTAYA NOLUCAK???????*   VISTAYA NOLUCAK???????* Icon_minitime23/4/2007, 18:55

Dell'den XP'ye Geri Dönüş
Dünyaca ünlü bilgisayar üreticisi Dell, Microsoft'un hiç de hoşuna gitmeyecek bir karara imza attı.
Vista'yı biraz sarsacak olan bu karar XP'ye ilk geri dönüş olacak!
Geçtiğimiz gün Dell tarafından yapılan açıklamaya göre, ünlü bilgisayar üreticisi, bazı modellerinde XP işletim sistemini de opsiyon olarak müşterilerine sunma kararı aldı. Yeni işletim sistemi Vista için hiç de hoş olmayan bir izlenim bırakacak olan bu değişikliğe bakalım Microsoft nasıl tepki verecek?

Vista Ocak ayından beri hayatımızda
Dell'de birçok bilgisayar üreticisi gibi Ocak ayından itibaren bütün uyumlu sistemlerinde Vista işletim sistemini öneriyordu. Ancak müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda artık bazı modellerde eski işletim sistemi XP'nin de kullanıcılara donanım ile beraber temin edilmesi kararlaştırıldı.Bu kararla beraber Dell, 4 farklı Inspiron Laptop modelinde ve 2 farklı Dimension Desktop PC modelinde XP ye geri dönüş yaptı
Emin

Emin

VISTAYA NOLUCAK???????* Empty
MesajKonu: Geri: VISTAYA NOLUCAK???????*   VISTAYA NOLUCAK???????* Icon_minitime24/4/2007, 22:13

Aslında mantıklı. Yani şimdi Vista çıktı diye hemen ona geçmek olmaz tabi. XP bu yani hemen eskitemezler ki. Onun da böyle Dell'in yaptığı gibi piyasada canlı tutulması lazım.
http://emin350z.spaces.live.com/?_c02_owner=1

VISTAYA NOLUCAK???????*
1 sayfadaki 1 sayfası